Om landolsi
marketing & sales

Hos Landolsi Marketing & Sales kan du alltid förvänta dig ett affärsmässigt bemötande, där struktur, analys och kreativitet står i centrum. Företagets grundare Therese Landolsi är en pedagogisk kommunikatör och relationsskapare med goda ledaregenskaper, som alltid sätter sina kunders behov i första rummet. Therese har bred erfarenhet av kunskapsmarknadsföring och att skräddarsy utbildningar och budskap mot olika målgrupper. Varför inte boka in ett förutsättningslöst möte där vi kan diskutera hur ett eventuellt samarbete skulle kunna gynna ditt företag eller organisation.

Sagt om Therese Landolsi och företaget


”Hög leveransgrad, outstanding prestationer hos kund såväl kunskapsmässigt som i form av försäljningsfrämjande åtgärder, en lagspelare som alltid delar med sig av kunskap och stöttar kollegor”.
”Professionellt bemötande och inspirerande driv gjorde vårt samarbete med Landolsi Marketing & Sales till en fullträff!”
”Therese är oerhört professionell och diplomatisk i alla lägen. Hon är kompetent, pålitlig och förvaltar sina ansvarsområden exemplariskt.”
”Therese har ett tydligt driv och ser till att 
alltid leverera med högsta resultat."
”Therese är en exemplarisk kursledare; 
engagerad, kunnig och ödmjuk.