AFFÄRSRÅDGIVNING

Söker ditt företag eller organisation ett bollplank inom försäljning, marknadsföring eller produkt- och tjänsteutveckling? 

Oavsett om ni behöver en konsult, en interimslösning eller en coach stöttar Landolsi Marketing & Sales er gärna med analys, strategi och operativa planer, allt för att uppfylla ert företags eller organisations kortsiktiga och långsiktiga mål.

Varmt välkommen att boka in ett förutsättningslöst möte med möjlighet att diskutera hur ett eventuellt samarbete skulle kunna gynna ditt företag eller organisation.

MEDICINSKA & FARMACEUTISKA TJÄNSTER

Landolsi Marketing & Sales är en konsultfirma med hjärtat i apoteks- och läkemedelsindustrin. Vi erbjuder bred kompetens inom försäljning och marknadsföring.

Med mångårig erfarenhet av bearbetning av samtliga målgrupper i vård- och apotekskedja, samt kunskap om mekaniken bakom vitt skilda kategorier som läkemedel, medicinteknik och kosmetika kan vi hjälpa dig med:

  • Att kommersialisera vetenskap
  • Att producera pedagogiskt och säljande marknadsföringsmaterial 
  • Att skräddarsy utbildningsupplägg för internt och externt bruk

Förutom framtagning av traditionellt marknadsföringsmaterial finns mångårig erfarenhet av produktion av pedagogiska verktyg såsom e-learning, informationsfilmer, utbildningsseminarier och telefonutbildning.